13 Haziran 2012 Çarşamba

Türkiye Engelliler Vakfı,

TÜRKİYE ENGELLİLER VAKFI HANDICAPPED FOUNDATION OF TURKEY "İNSAN ONURU DOKUNULMAZDIR" TÜRKİYE ENGELLİLER VAKFI YILIN BABASI ÖDÜL TÖRENİ 14 HAZİRAN'DA GERÇEKLEŞİYOR. 
Türkiye Engelliler Vakfı (TÜREV) tarafından 14 Haziran akşamı vakıf merkezi bahçesinde gerçekleştirilecek ödül törenine yılın Onursal babası seçilecek olan Ak Parti Milletvekili Sayın Abdülkadir Aksu ve Onur Plaketi verilecek olan İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu katılım sağlayacaktır. 
Ayrıca değerli sanatçımız Mustafa Topaloğlu ve oğlu Çağlayan Topaloğlu en sevilen şarkılarını geceye katılacak olan kıymetli misafirler ve engelliler için seslendirecektir. 
TÜREV; engelli vatandaşlarımızın kendilerini tüketici konumdan üretici konuma geçirmeleri, toplum içerisinde kendi özgüvenlerini artırmaları ve en önemlisi kendilerine bir fırsat verildiğinde neleri başarabildiklerini gösterebilmeleri için büyük bir "YAŞAM EVİ" projesi başlatmıştır. 
Bu özel geceden elde edilecek tüm gelir İstanbul Pendik'te yapımına başlanan ve % 50'si tamamlanan, 13.500 m2'lik alana inşa edilmiş içinde kültür merkezi, bakım merkezi, mesleki eğitim merkezi, hastane, spor salonu, açık - kapalı yüzme havuzu ve de anfi tiyatro bulunan ayda 10.000 engellinin faydalanabileceği "YAŞAM EVİ" projesinin bitirilmesinde kullanılacaktır. 
Türkiye Engelliler Vakfı Yılın Babası Ödül Töreni Programı Ödül Töreni 19 : 00 - 21 : 30 saatleri arasında gerçekleşecek, Sayın Abdulkadir Aksu Onursal Baba Seçilecek, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'ya onur plaketi verilecek, Mustafa Topaloğlu ve Çağlayan Topaloğlu sahne alacak. TÜREV HAKKINDA: 
Türkiye engelliler vakfı bu amaç doğrultusunda 1996 yılında engellilere engelsiz bir dünya felsefesi hedefiyle Yalı Mah. Cumhuriyet Cad. No: 17 Dragos-Maltepe/İstanbul adresinde çeşitli meslek gruplarında çalışan gönüllüler tarafından kurulmuştur. 
Vakfımız Türkiye geneline hitap eden ve bütün engel gruplarını bir araya toplayan tek vakıf olup din, dil, cinsiyet ayrımı gözetmeksizin engellilerin iş, sağlık, eğitim gibi genel ihtiyaçlarının yanı sıra sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerde de bulunup özürlülerin ruh ve bedenen kendilerine yeterli olabilecek gücü kazanabilmesi için eğitici, birleştirici, tedavi edici çalışmalar yapmaktadır. 
Vakfımız AB Danışma Kurulu üyesi olup İSO 9001 - 2000 belgesine sahiptir. 
TÜRKİYE ENGELLİLER VAKFI: 
Yalı Mah. Cumhuriyet Caddesi No: 17 Dragos / Maltepe/ İstanbul 
Tel: 0216 370 79 89 Faks: 0216 370 82 81 e.MAİL: info@turev.org.tr 

1 yorum:

  1. degerli ilgili ben 2009 yılında burger hastalıgı nedeni ile sol ayagım diz altından kesildi2009 yılından beride fantom agrıları çekmekteyi .çapa tıp fakültesi hastanesi algoloji bölümünde tedavi görmekteyim .ayrıca kullandıgım kırmızı reçeteli iaçların fayda saglamaması sebebi ile algoloji beyin cerrahisi işbirligi ile vucuduma DCS pili takıldı .iki kez norinom ameliyatı oldum .ayna terapisi ve fizik tedavi destegi almama ragmen agrılarım devam etmektedir .malülen emekliyim bir özel tıp merkezinde esaslı bir tedavi görebilecek maddi durumum olmadıgından durumumla ilgili özel saglık kuruluşlarına gidememekteyim durumumla ilgili tedavi edici yardımlarınızdan faydalanmak istiyorum .ilgilerinize şimdiden teşekkür ederim saygılarımla .
    şahin ramazan delice
    gsm 05317025459
    adres :akşemsettin mah güneş sok no.42/5 eyüp /istanbul
    e mail:sahindelice@hotmail.com

    YanıtlaSil