20 Eylül 2011 Salı

ziyaret,

Ak Partili Yurttaş, Enad'ı Ziyaret Etti

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer YURTTAŞ, İlçe Başkanı Hüsnü TUĞRUL ile birlikte "Salihli Engelli Aileleri , Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (ENAD)'ı ziyaret etti.






















AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ile birlikte Salihli Engelli Aileleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'ni (ENAD) ziyaret etti.
Ziyarette dernek hakkında bilgiler veren ENAD Başkanı Emin Kuyucu, derneği 5 engelli ailesi ile birlikte kurduklarını belirtti. Kuyucu, "Biz dernek olarak engelliyi engelli olarak bakıyoruz. Şimdi Salihli'deki en büyük projemiz olan 'Engelsiz Yaşam' projesini hayata geçirmek istiyoruz" dedi. Salihli Belediyesi'nin her zaman engellilerin yanında olduğunu vurgulayan Kuyucu, ayrıca belediyenin engelliler için bir park oluşturduğunu, Eylül ayında yeni yerlerine taşınacaklarını söyledi.
8.5 yıllık AK Parti iktidarları döneminde her zaman engellilerin yanında olduklarını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ise, "Engellilerimizin bütün sorunlarına el attık. Engelli bir çocuğu ve geçim sıkıntısı olan bir aile, engelli çocuğunu eve kapatıp çalışmaya gidiyordu. Şimdi ise devlet baba, hem engelliye, hem de evde engelliye bakana ücret veriyor" dedi. Engellilere verilen desteğin AK Parti hükümeti döneminde 20 kat arttığını vurgulayan Yurttaş, "Kesinlikle engellilerden tasarruf yapma gibi bir lüksümüz yok. Engellilerimiz için ne gerekiyorsa yapıyoruz" ifadesini kullandı. Yurttaş, daha sonra engelli vatandaşlarla sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi.

(ES-ÖA) 2
// 29 Agustos 2011, Pazartesi 14:48

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder